שלום,
אתמול נסענו כמעט כולנו (חוץ מירון) לסדנת חימר. המדריך לימד אותנו לעשות חתול מסורתי מחימר. היה קשה ומורכב אבל בסוף הצלחנו - מדהים איך כל אחד מהילדים הגיע ליצירה אחרת.
בערב הלכנו לאכול במסעדה בשאשי ולקינוח עשינו מסיבת הפתעה לאמא שכללה בלונים ועוגת יום הולדת.
היום בבוקר נסענו לעיירה שוגו ובדרך עצרנו לראות את העיקול הראשון של נהר היאנגצה. טיפסנו על ההר כדי לראות את הנהר, הטיפוס היה קשה והשביל היה צר, אבל הנוף היה שווה את זה.
אחר כך הלכנו לשוק המקומי בעיירה, להצטייד בחומרי גלם לקורס בישול בערב. לאחר מכן החלטנו להתפצל, המבוגרים הלכו לטיול ליד האכסניה, והילדים נשארו באכסניה.
בערב עשינו קורס בישול עם המדריכה Apple. הכנו מספר מנות, ביניהן כרוב מטוגן עם ג'ינג'ר, בשר מטוגן עם ג'ינג'ר ובצל ירוק, ושורשי לילי עם שומר וג'ינג'ר. האוכל היה בסופו של דבר טעים מאוד - היינו גאים בעצמנו.
אתמול נסענו כמעט כולנו (חוץ מירון) לסדנת חימר. המדריך לימד אותנו לעשות חתול מסורתי מחימר. היה קשה ומורכב אבל בסוף הצלחנו - מדהים איך כל אחד מהילדים הגיע ליצירה אחרת.
בערב הלכנו לאכול במסעדה בשאשי ולקינוח עשינו מסיבת הפתעה לאמא שכללה בלונים ועוגת יום הולדת.
היום בבוקר נסענו לעיירה שוגו ובדרך עצרנו לראות את העיקול הראשון של נהר היאנגצה. טיפסנו על ההר כדי לראות את הנהר, הטיפוס היה קשה והשביל היה צר, אבל הנוף היה שווה את זה.
אחר כך הלכנו לשוק המקומי בעיירה, להצטייד בחומרי גלם לקורס בישול בערב. לאחר מכן החלטנו להתפצל, המבוגרים הלכו לטיול ליד האכסניה, והילדים נשארו באכסניה.
בערב עשינו קורס בישול עם המדריכה Apple. הכנו מספר מנות, ביניהן כרוב מטוגן עם ג'ינג'ר, בשר מטוגן עם ג'ינג'ר ובצל ירוק, ושורשי לילי עם שומר וג'ינג'ר. האוכל היה בסופו של דבר טעים מאוד - היינו גאים בעצמנו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה